Hypotheken

Eigenlijk wilt u maar één ding: uw hypotheek zo goed en snel mogelijk geregeld hebben. Om dan zonder zorgen en vol vertrouwen verder te gaan met verhuizing, verbouwing of inrichting.

Veel mensen willen graag verhuizen naar een mooie eigen woning, gaan samenwonen, een huis bouwen of verbouwen. Maar het regelen van een hypotheek is iets waar veel mensen tegenop zien. Heel belangrijk maar niet leuk. Zoveel keuzes, rentepercentages, hypotheekconstructies, hypotheekverstrekkers en onzekerheden…

Wat voor u een onoverzichtelijke berg van mogelijkheden en valkuilen is, is voor mij dagelijkse kost. Ik luister naar uw verhaal, wensen en stel vragen. Dat vertaal ik vervolgens naar concrete financiële producten en advies op maat.

 

Hypotheek rond

Onafhankelijk zelfstandig adviseur

Ik loods u door het woud van aanbieders, voorwaarden én fiscale regels. Als onafhankelijk adviseur kies ik de aanbieder(s) en producten die voor u het meest geschikt zijn. Die leg ik aan u voor en ik geef u een duidelijk beeld van de éénmalige kosten, de maandlasten, looptijden, voordelen en risico’s.

Uw hypotheek goed geregeld

Ik hou praktische zaken zoals planning en offertetermijnen voor u in het oog. Ik regel dat hypotheekaktes en andere stukken op het juiste moment beschikbaar zijn. En controleer ze op correctheid. Zo kunt u zich richten op al die andere (leukere) dingen.

Weinig mensen kunnen een huis kopen zonder geld te lenen. Een bank of andere hypotheekverstrekker leent u voor 10, 20 of 30 jaar geld met uw woning als onderpand. U betaalt rente over de lening. Daarnaast zult u aflossen waardoor het huis aan het einde van de streep (deels of geheel) van u is. Zo is een woning een mooie manier om een spaarpotje op te bouwen. En als het mee zit groeit dat potje nog extra door waardestijging van de woning.

Een hypotheek kiezen is meer dan alleen zoeken naar het laagste rentepercentage. Gunstige voorwaarden kunnen soms ook het verschil maken.

Hoeveel mag u jaarlijks boetevrij aflossen bijvoorbeeld? Een annuïteitenhypotheek met jaarlijkse aflossingen kan namelijk een interessant alternatief voor een lineaire hypotheek zijn.

Wat als u in de toekomst uw hypotheek wilt oversluiten? En hoe zit het met de voorwaarden t.a.v. een overlijdensrisicoverzekering? Zo zijn er allerlei punten die meewegen in de keuze voor uw hypotheek.

Beste hypotheekvoorwaarden

Image

Verdwaald in het financiële doolhof?
Ik sta voor u klaar

Neem contact met mij op