Een huis kopen

Een huis kopen: de hypotheek en nog veel meer

Ik help u graag bij het vinden van een passende financiering voor uw nieuwe woning. Ik luister naar uw wensen en loods u door het woud van geldverstrekkers, hypotheekproducten én fiscale regels. Ik zorg dat u de best passende voorwaarden en rente krijgt zodat u per saldo het beste uit bent. En dat u precies weet waar u aan toe bent, qua woonlasten maar ook voor wat betreft risico’s en kosten.

Daarnaast help ik u heel praktisch en accuraat om een en andere geregeld te krijgen. Ik bewaak de tijdsplanning en deadlines. De volledigheid en correctheid van offertes en overeenkomsten. De afstemming met verzekeringen en notaris, makelaars en verkopers, Nationale Hypotheek Garantie. Zodat u straks met een gerust hart bij de notaris zit en volgens planning kunt intrekken in uw nieuwe woning.

Nieuwe woning kopen

Onafhankelijk adviseur

Ik werk als zelfstandig adviseur met een brede selectie van hypotheekaanbieders. Ik ben niet gebonden door provisies en vindt het belangrijk om u onafhankelijk advies te geven. Dat betekent dat ik het u ook eerlijk vertel als u beter af bent met een lagere hypotheek, een andere hypotheek of een lening via de familie in plaats van een bank. Zie ook mijn dienstenwijzer en het dienstverleningsdocument hypotheekvraag.

Ook verzekeringsadviseur

Ook op het gebied van schade- of woonverzekeringen en eventuele overlijdensrisicoverzekeringen kan ik de zaken voor u regelen. Voor u is het prettig en efficiënt om één aanspreekpunt voor uw geld- en verzekeringszaken te hebben.

Financieel planner: het grotere plaatje

Een verandering in uw leven zoals een verhuizing betekent meestal ook een verandering in uw financiële planning. Daarom is een verhuizing een goed moment om uw financiële zaken en toekomstplannen onder de loep te nemen. Heeft u overal aan gedacht? Passen uw risicoverzekeringen en vermogensopbouw nog bij de nieuwe situatie? Kunt u de woonlasten ook nog betalen als u arbeidsongeschikt raakt bijvoorbeeld?

Als Certified Financial Planner (CFP) heb ik altijd oog voor het bredere plaatje. Ik onderstreep graag het belang van planning en op voorhand zaken regelen. Voorkomen is beter dan genezen en kan een hoop geld en zorgen schelen. Ik help u graag om toekomstdromen uit te laten komen! Neem contact op voor meer informatie.

Nieuwbouwwoning kopen

Overweegt u een nieuwbouwwoning te kopen of zelf te bouwen? Ingeloot voor een nieuwbouwproject? Een mooi vooruitzicht! Maar hoe gaan dingen dan? En hoe overbrugt u de maanden of jaren tot de oplevering van uw huis? Ik geef u graag advies over een hypotheek, uw bouwdepot, bouwrente, risico’s en verzekeringen. En natuurlijk over belastingtechnische zaken en eigendomsoverdracht.

Nieuwbouwwoning

Image

Verdwaald in het financiële doolhof?
Ik sta voor u klaar

Neem contact met mij op