Oversluiten hypotheek

Uw hypotheek oversluiten: doen of niet?

De hypotheekrentes zijn laag, maar hoe lang nog? Tijd om uw hypotheek over te sluiten? Of kunt u nog wachten tot het einde van uw rentevast periode? Ik zoek het graag voor u uit. Door boetes en oversluitkosten af te zetten tegen de besparing op rentekosten. Maar ik let er ook op dat u met betrouwbare hypotheekverstrekkers in zee gaat en de beste voorwaarden krijgt.

Misschien kunt u uw hypotheeklasten en bijkomende kosten door risico-opslag en verplichte verzekeringen ook verlagen door een klein deel af te lossen. Ik houd rekening met uw WOZ-waarde en woningwaarde en loods u langs de valkuilen.

Hypotheek oversluiten

Ziet u op tegen het gedoe?

Met een drukke baan en gezinsleven heeft u geen zin in gedoe. Geen tijd om tijdens kantooruren te moeten rondbellen en dingen te regelen. Geen moed om u te verdiepen in allerlei sites en voorwaarden. Te moeten wachten en nabellen voor offertes die niet komen.

Dat hoeft niet. Niet alleen kan ik u hypotheekadvies geven, u kunt de rompslomp van het oversluiten ook met een gerust hart aan mij overlaten. Maak een afspraak als u vragen heeft over uw hypotheek en hypotheek oversluiten.

Image

Verdwaald in het financiële doolhof?
Ik sta voor u klaar

Neem contact met mij op